Terug naar overzicht

Valpreventie Maasgouw

Een enkele val kan grote gevolgen hebben. Activiteiten zoals werken in de tuin, boodschappen doen of spelen met de kleinkinderen kunnen na een val een stuk moeilijker zijn. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om stevig in het leven te staan. Speciaal daarom hebben we voor u de training ‘Valpreventie’ ontwikkeld. Tijdens deze training leert u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat u stevig met beide benen op de grond blijft staan. Zo vergroot u de kans dat u kunt blijven doen wat u het liefste doet!

 AANMELDEN 

Valpreventie Programma
Samen met een ervaren fysiotherapeut gaat u 12 weken aan de slag. Het maakt niet uit hoe u nu beweegt. U krijgt de begeleiding die bij u past!

Tijdens de training:
  • Deelt u ervaringen met anderen
  • Leert u ervoor te zorgen dat u niet valt
  • Gaat u soepeler bewegen
  • Krijgt u tips om uw huis veiliger te maken
  • Krijgt u simpele oefeningen om uw spieren sterker te maken
  • Leert u om stress te verminderen

Aanmelden:

Meedoen met de training is gratis. De datums voor de trainingen in 2024 zijn nog niet bekend. U kunt zich wel al aanmelden door te klikken op de bovenstaande knop aanmelden.

Zodra uw aanmelding is verwerkt wordt u uitgenodigd worden voor een screening. Samen bekijken we dan welke begeleiding het beste bij u past. Op die manier haalt u het meeste uit het programma!

Leer de eenvoudige stappen die u kunt nemen om risico's te verminderen. Onze experts en ervaringsdeskundigen staan klaar om hun kennis te delen.